Specialist in de aanleg van zwembaden & wellness in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

Zwembaden & Wellness

Ideal Pool in Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen) is gespecialiseerd in de verkoop en het aanleggen van kwalitatief hoogwaardige privé-zwembaden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alles wat te maken heeft met wellness: van jacuzzi's tot poolhouses, sauna's en zwembadtoebehoren.

 

Ideal Pool maakt u wegwijs in een zee van mogelijkheden.

Ideal Pool vindt samen met u de oplossing die aan uw wensen en budget voldoet. We houden steeds een oog op nieuwe producten die op de markt komen en selecteren enkel de producten van de hoogste duurzaamheid en gebruiksgemak. Een zwembad aanleggen is immers een investering. Wij weten dat en zorgen ervoor dat u er jaren plezier van heeft. Voor ons bestaat er geen betere reclame dan een tevreden klant!

Ideal Pool stelt meer dan 25 jaar ervaring ter uwer beschikking.

Reeds jarenlang realiseert Ideal Pool kwaliteitszwembaden en wellnessprojecten. Zowel voor particulieren als professionele uitbaters. Met meer dan 1.500 aangelegde zwembaden, zijn wij niet aan ons proefstuk toe. U kan vertrouwen op ons vakmanschap.

Meer weten?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer gedetailleerde info over een specifiek product, of voor een vrijblijvend gesprek. In onze toonzaal in Sint-Niklaas kunt u enkele modellen bezichtigen en krijgt u met plezier meer uitleg over de aanleg van uw zwembad of wellness.

Verkoop en aanleggen van zwembaden regio Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen